З нардепа від "Опозиційного блоку" знімуть недоторканність і притягнуть до відповідальності за несплату мільйоних податків

Народний депутат від фракції «Опозиційний блок» Нестор Шуфрич був допитаний прокурором в справі про можливу несплату податків.

Народний депутат від фракції «Опозиційний блок» Нестор Шуфрич. Фото rian.com.ua«Сегодня Нестор Шуфрич прибыл на допрос по поводу известного дела о возможной неуплате налогов. Народным депутатом Украины в присутствии его адвокатов были даны пояснения, в которых он отметил необоснованность данных, указанных в акте ГФС по поводу неуплаты налогов. Также им были даны пояснения о природе происхождения имущества и денежных средств, задекларированных в е-декларации», — повідомила прес-служба політика в мережі Facebook, пишуть Патріоти України.

За даними прес-служби, парламентарій «відкритий для слідства, сподівається на його незаангажованість і відсутність політичної мотивації, прозорість і професіоналізм».

Відзначимо, про справу щодо можливої несплати податків стало відомо на початку лютого - з постанови Печерського суду Києва. Цим рішенням суд дозволив Генеральній прокуратурі вилучити в Національному агентстві з запобігання корупції копію електронної декларації Шуфрича.

Нагадаємо, 15 лютого Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що готує подання до Верховної Ради України про зняття недоторканності з трьох народних депутатів за несплату ними податків. За його словами, політики не заплатили в бюджет 60, 50 і 40 млн грн.

Пізніше глава ГПУ вказав, що мова йде про позафракційних депутатів Олександра Супруненка і В'ячеслава Костянтинівському, а також представника «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...