З осені заощадливим пенсіонерам Кабмін обіцяє платити гроші

Уряд вводить монетизацію субсидій на житлово-комунальні послуги.

Ілюстрація. Фото: ЕРА

Унаслідок монетизації субсидій споживачі зможуть залишити собі заощаджені на житлово-комунальних послугах гроші, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Кабміну України.

Кабінет Міністрів України вирішив оновити програму нарахування субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Про це 27 квітня повідомила прес-служба уряду. "Уже в наступному опалювальному сезоні субсидії будуть видаватися живими грошима, а це значить, що їх отримувачі можуть залишати собі зекономлені в результаті ощадливого споживання кошти. Таким чином монетизація стане додатковим стимулом для енергоефективності", – ідеться в повідомленні.

У Кабміні зазначили, що субсидію будуть отримувати "ті, хто дійсно її потребує", зміни у програмі мають зробити допомогу "більш адресною". 18 жовтня 2017 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав, що більше ніж 6,5 млн сімей в Україні отримають субсидії на оплату комунальних послуг. Із 1 січня 2018 року в Україні ввели перший етап монетизації субсидій на рівні постачальників послуг.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...