З позивним "Душман": Помер відомий український доброволець (фото)

Володимир Галаган був з перших днів на фронті.

Володимир Галаган. Фото: Facebook

Помер відомий український доброволець, боєць 8-го батальйону Української добровольчої армії (УДА) "Аратта" Володимир Галаган з позивним "Душман", повідомляють Патріоти України.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Таня Власюк.

"Бувають чорні дні... Бувають дуже погані новини... 8-й батальйон УДА "Аратта" втратив брата, який коштував тисяч... Народний герой України! Неймовірна людина, яка з перших днів була на фронті... Душман... Той, що пішов на небо... Господи, я не розумію більше, що ти робиш..."- написала вона.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...