З президентом Франції вже все зрозуміло: Пономарьов пояснив, чому Ле Пен не зможе перемогти у другому турі виборів

Екс-депутат Держдуми додав, що у Франції сюрпризів таких як в США чекати не варто.

Марін ле Пен. Фото:RFIКандидат в президенти Франції Еммануель Макрон з великим відривом переможе у другому турі виборів. Таку думку в коментарі InfoResist висловив колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

Екс-депутат Держдуми додав, що у Франції сюрпризів таких як в США чекати не варто.

"На відміну від Америки тут дійсно сюрпризів чекати не доводиться, чисто соціологічно не видно ніяких ресурсів у Ле Пен наздогнати Макрона. Він переможе з досить великим відривом", - зазначив Пономарьов.

"Для мене найцікавіша історія, яка тут була, що ми очевидно бачимо підтвердження просто популістських і таких ілюзіоністських настроїв, тому що звичайно треба підсумовувати в цьому сенсі результати ультра-правих і ультра-лівих, які взяли майже рівну кількість. Ле Пен набрала 22 відсотки і 20 набрав Меланшон. Власне ці 40 відсотків і є на даний момент стелею, таких анти-європейських і популістських настроїв у Франції, але тим не менш, звичайно, набагато більше, ніж це було на попередніх виборах, коли прихильники цього дискурсу сумарно набрали максимум 20 відсотків. Тобто тренд точно такий, як в США і Великобританії, але в даному випадку голоси виявилися роздробленими і в умовах дуже лівої країни Франції поділені між ультра-правими і ультра-лівими", - сказав Пономарьов

Політик вважає, що політика Франції стане більш правою, ніж за чинного французького президента Франсуа Олланда, але менш право-консервативною, як це могло бути, якби переміг Франсуа Фійон.

"Насправді Макрон є вихідцем з соцпартії, це міністр уряду Олланда, і в цьому сенсі я думаю, що Макрона можна зараховувати до такої когорти помірно лівих опортуністів, таких як Тоні Блер чи Трюдо (в Канаді) приблизно він в цьому знаходиться таборі таких лівих лібералів", - зазначив Пономарьов.

"Успіх Меланшона, з моєї точки зору, дуже позитивний. Тобто французький виборець чітко говорить, що він хоче лівих, тільки справжніх, а не фальшивих, які під лівими ідеями проводять ту саму політику МВФ", - зазначив колишній депутат Держдуми РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...