"З України почнеться Третя світова": Генерал НАТО написав малореалістичну книгу

У своїй книзі Ширрефф стверджує, що НАТО виявиться нездатним швидко реагувати на блискавичні дії Росії, а Кремль може поставити світ перед реальною загрозою ядерної війни.

Книга Річарда Ширреффа

Третя світова війна може початися з захоплення Росією правобережної частини України і країн Балтії за лічені дні. Такий прогноз міститься в книзі екс-заступника головнокомандувача військами НАТО в Європі генерала Річарда Ширреффа "2017: Війна з Росією: Термінове попередження", пише Голос Америки. Про це повідомляють Патріоти України.

У той же час, у своїй книзі Ширрефф стверджує, що НАТО виявиться нездатним швидко реагувати на блискавичні дії Росії, а Кремль може поставити світ перед реальною загрозою ядерної війни. Ширрефф був заступником головнокомандувача збройних сил НАТО в Європі з 2011 по 2014 рік.

"Це пророцтво на основі фактів, дуже тісно змодельованих за зразком того, що я знаю, грунтуючись на моєму становищі військового інсайдера на найвищому і найбільш інформованому рівні", - пише Ширрефф в передмові.

Книга починається з опису російського вторгнення в Україну. За сюжетом, армія РФ йде на захід від Донецької та Луганської областей до Кримського півострова, вже захопленого Росією в 2014 році. Це завоювання займає три дні для Росії і приносить їй половину України.

При цьому, оскільки Україна не є членом НАТО, це не викликає ніякої відповіді з боку Альянсу. І в той час як НАТО сперечається про те, хто втратив Україну, Росія через кілька годин рухається до балтійських країн. Книгу експерти називають малореалістичною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...