За 38 секунд до кінця зустрічі: Українка перемогла росіянку у двобої

Чемпіонка Європи-2017 Дар'я Білодід здобула золото завдяки перемозі над росіянкою на турнірі Гран Прі Загреба.

Чемпіонка Європи-2017 Дар'я Білодід на турнірі Гран Прі Загреба перемогла росіянку Ірину Долгову і здобула золото, інформують Патріоти України.

17-річна українка приїхала на Гран Прі Загреба в якості п'ятого номера світового рейтингу. У перших трьох раундах турніру Білодід без проблем перемагала іппоном.

У півфіналі зіткнулася з серйозним опором. Чемпіонка світу-2017 і чинний другий номер світового рейтингу японка Фуна Тонако склала конкуренцію українці. У підсумку, перемогу Білодід приніс ваза-арі. При цьому в пасиві українки було два шидо (попередження).

У фіналі Білодід зустрілася з росіянкою Долговою (третій номер світового рейтингу) і здобула перемогу за рахунок дискваліфікації суперниці за 38 секунд до кінця зустрічі. Росіянка отримала три шидо, які привели до хансоку-маке (програш через порушення правил). Українці був зарахований іппон і перемога в сутичці за золото.

Білодід виграла свій перший турнір після травми щелепи, через яку пропустила чемпіонат Європи-2018.

Гран Прі Загреба є першим кваліфікаційним турніром на Олімпійські ігри-2020 року, на якому бере участь наша збірна. Набір кваліфікаційних очок відбуватиметься до 25 травня 2020 року.

Джерело: Вголос
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...