За кожен візит до лікаря треба платити. Розслідування (відео)

Неофіційні розцінки є відкритою інформацією

У свіжому випуску програми журналістських розслідувань "ЦРУ" – українці вже давно зрозуміли, що ніякої безкоштовної медицини в Україні немає. За кожен візит до лікаря треба платити. Де якісніше та дешевше можна отримати лікування пацієнти вже обговорюють в інтернеті. Неофіційні розцінки є відкритою інформацією.

Тіньові заробітки у медицині чималі і ніде не обраховуються. Але варто бодай комусь повстати проти системи – одразу чекай проблем. Отож дивіться розслідування "ЦРУ", яке публікують Патріоти України.

Як лікарні заробляють на благодійних пожертавах та чи можливо реформувати заскорузлу сиситему охорони здоров’я?


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Привіт. Хлопок і задимлення": В Бердянську пролунали вибухи та почалася пожежа у казармах окупантів

четвер, 2 травень 2024, 23:44

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області ввечері 2 травня було чути вибухи. Про це заявив у Telegram радник мера тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області Петро Андрющенко, передають Патріоти України. "Бердянськ. Привіт. Хлопок і ...

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...