За "невідповідність вимогам безпеки": У Росії дитину з інвалідністю не пустили в літак

Про те, що дитина інвалід, авіакомпанію попередили заздалегідь.

У Росії в аеропорту "Шереметьєво" дитину з інвалідністю не пустили в літак. Авіакомпанія пояснила це тим, що дитина "не відповідає вимогам безпеки". Про цю історію написала на своїй Facebook-сторінці Олена Симонова, передають Патріоти України.

"Провожала в Шереметьево свою лучшую подругу с дочкой. Девочке 12 лет. ДЦП. Приезжают они регулярно в Москву из Южно-Сахалинска на всякого рода реабилитационные процедуры. Усилиями мамы и врачей Алиса может ходить (сильно очень хромает, неровно ставит ножки, но холит!), она развивается согласно возрасту и посещает школу. В этот их приезд в Научном институте здоровья детей Алисе сделали операцию на ноги, чтобы она могла лучше и правильнее ставить ножки, чтобы спастика не шла на другие органы...Месяц в больнице. И теперь еще два месяца в гипсе на обеих ногах и в инвалидной коляске. Но Алиса держится молодцом, ей не привыкать. И вот приезжаем мы в аэропорт. И на стойке регистрации нам говорят — а мест, где широкий проход нет! А ноги то загипсованы по самую попу.. То есть не сгибаются. И менеджер компании Аэрофлот говорит — мы не можем вас допустить на рейс, не соответсвуете требованиям безопасности", - написала Олена.

Відзначимо, що про ситуацію працівників Аерофлоту попередили заздалегідь.

"К слову, покупая билеты, мы подробно объясняли ситуацию, готовы были доплатить за размещение в ряду, где широкие проходы. Но. Нам было сказано, что эти места можно получить только на стойке регистрации. В регистрации онлайн они тоже были недоступны. Менеджер Аэрофлота заунывным голосом повторял одно и то же. Невозможно лететь и все тут!" - продовжила Олена.

У підсумку за п'ять хвилин до вильоту місце для дитини все ж знайшлося.

Жінка задається питаннями, чому головний авіаперевізник РФ міг так вчинити, але за словами росіянки, ці питання так і залишаться висіти в повітрі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...