За що заплатив Коломойський та чи варто боятися українцям

Паніку щодо "Привату" розводити не треба, бо під час війни така психологічна дестабілізація на економічному ринку держави може його обвалити.

Весь той галас, який зараз здійнявся навколо "Привату", м'яко кажучи, не зрозумілий. І що тут дивного? Коломойський платить за те, щоб його взяли до великої політики.

Заощадження нікуди не дінуться, навпаки, націоналізація такого приватного монстра лише зміцнить фінансову позицію України, а якщо ще об'єднають з "Ощадбанком" та гарантують людям їх гроші, то взагалі Царство Боже не за горами :).

Увесь той бруд, який зараз ллється з проросійських ЗМІ - зрозумілий. Вибачте, "жаба давить". Та й паніка лише на руку росіянам, щоб українці виводили гроші в кеш, а кеш завжди дестабілізує ринок.

Про самого Порошенка хочу додати лише одне. Його слабке місце (стає в ознаки зріст та вага) - повільність. Він грає від оборони. Інколи непогано. В нього є багато чеснот, але які для людини були б позитивом, а для президента повільність та нерішучість - це, навпаки, Ахілесова п'ята.

Тому особисто я вважаю, що паніку розводити не треба, бо під час війни така психологічна дестабілізація на економічному ринку держави може його обвалити.

Краще подумайте про те, що він вводить в свою команду Коломойського - людину жорстоку та рішучу. Як наслідок, чекаємо посилення дій влади.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело