За ціною не постоїть: мережу підірвав текст вакансії в одному з київських монастирів

На посаду секретарки потрібна молода дівчина для виконання доручень приватного характеру для батюшки Сампсона, йдеться в оголошенні.

Свято-Покровський монастир (Голосіївська Пустинь). Фото:mitropolia.kiev.ua

Український журналіст Михайло Голуб поділився посиланням на вакансію секретарки в одного з батюшок Свято-Покровського монастиря Голосіївської пустині. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вакансія дня" - зазначив журналіст.


«Лѣпо», «Щедрый батюшка», «Батюшка плохого не скажет», «Желательно грешницу?))», «На такую ЗП одного лишь знания камасутры наизусть будет маловато, есть у меня сомнения, что это не для одного батюшки секретарь... а для всего прихода, который за эту секретутку сутенеру в рясе и платит», - пишуть користувачі мережі в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...