​За тим Порошенко і летить до Вашингтону: Штурм Донецька та Луганська може розпочатись вже за декілька місяців - військовий експерт

Новий юридичний статус «гібридної війни» багато в чому «розв’яже руки» Києву. З наявними силами ворога на Донбасі ЗСУ впораються без значних проблем, а Москві вводити додаткові кадрові контингенти стане проблематичним, вважає експерт

Олексій Арестович вважає, що українська армія в кінці поточного року або в наступному почне штурм Донецька і Луганська, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Військовий експерт заявив, що саме за схваленням цих намірів президент України Петро Порошенко і їде в США до свого американського візаві.

"Якщо росіяни почнуть вводити війська, то їм кінець – весь світ побачить", - зазначив експерт.

За його словами, у випадку масштабної громадської операції РФ проти України ЄС посилить санкції щодо Росії.

"Якщо росіяни будуть діяти, як зараз, вводити під виглядом бойовиків "ихтамнетов", то ми їх будемо вбивати. Ми їх там як собак худих ганяємо і можемо вже зараз взяти Донецьк і Луганськ", - сказав Арестович, додавши, що з військової точки зору провести цю операцію не становить ніякої складності.

Він нагадав, що ЄС продовжив на рік антиросійські санкції, а Сенат США прийняв закон про більш жорсткі обмежувальні заходи щодо РФ.

"Це все затягує зашморг на горлі Путіна. А у нього ще виборча кампанія і потужні внутрішньополітичні протести", - заявив експерт, додавши, що тому Кремль не почне військову авантюру, яка закінчиться ще великими санкціями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...