За вбивство можна просто заплатити: Мандрівник Комаровський приголомшив розповіддю про найкорумпованішу країну світу (відео)

Чим більше автор проекту "Світ навиворіт" подорожує країнами земної кулі, тим більше усвідомлює, що в Україні все далеко не так погано.

На це мандрівник вказав в інтерв'ю, згадавши про найкорумпованішу країну в світі, якою вважає Камбоджу. За словами Комарова, в Камбоджі можна запросто відкупитися навіть за вбивство людини, передають Патріоти України.

"Десять тисяч доларів, якщо ти збив людину. Віддаєш десять тисяч доларів — і тебе відпускають. Це було в іноземців, які перебували там із експедицією. Вони збили місцевого жителя. Їм просто сказали: "Десятка" — тариф стандартний", — згадав ведучий.

"У мене там є товариш, мільйонер Коля Дорошенко, якого ми показували у нашій програмі. Він, як великий бізнесмен, громадянин Камбоджі і член правлячої партії розповідав багато. Сказав: "Діма, ціна є просто у всього". І коли його посадили у в'язницю, за нього інша людина — його ворог — дав 250 тисяч генеральному прокурору. Я кажу: "А ти, Коля, можеш дати 300 тисяч доларів, щоб тебе звільнили?" Він каже: "Я можу дати 300, але він дасть 500, а у нього грошей більше", — додав Комаров.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...