За відео про вбивство кошеняти юна харківянка може отримати строк

Разом зі своїм хлопцем вони натравили бультерєра на беззахисну тваринку

Харківська місцева прокуратура №3 відправила в суд обвинувальний акт проти 17-річної харків'янки, яка в жовтні минулого року опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відео, де її бультер'єр вбиває кошеня. Про це повідомила прес-служба прокуратури, інформують Патріоти України.

На ролику видно, як хлопець, який вигулював собаку, навіть не намагається її стримати, і пес буквально перекушує беззахисну тварину, яка вмирає в страшних конвульсіях.

Експертиза прокуратури показала, що відео містить пропаганду культу насильства і жорстокості.

Дівчину судитимуть за ч.2 ст.300 Кримінального кодексу (розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості). Їй загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або штраф 100-300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Її хлопцю, який безпосередньо нацьковував собаку на кошеня, ще перебуває під слідством за ч.1. ст.299 КК (жорстоке поводження з тваринами), світить максимальна санкція - арешт на шість місяців або штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант - ЗМІ

вівторок, 7 травень 2024, 19:51

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України. "Подвійні ставки" - це 8-серійна кри...

Цивілізований світ шокований: Патріарх Кирило побажав Путіну "правити до кінця світу" (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 19:27

Предстоятель Російської православної церкви Кирило (Гундяєв) побажав російському диктатору Володимиру Путіну перед його так званою інавгурацією, правити вічно, а також вкотре благословив вбивати українців. Відповідне відео з'явилося у мережі, передають...