Заборона грати в комп'ютерні ігри стала фатальною

Під Києвом підліток викинувся з сьомого поверху

Фото: Полиция возбудила уголовное производство

У Борисполі 12-річний школяр вистрибнув з вікна сьомого поверху через те, що батьки не дозволили йому грати в комп`ютерну гру на ноутбуці. Про подію повідомила прес-служба поліції в Київській області, інформуютьПатріоти України.

"Вчора (19 лютого - прим.ред.), о 19. годині 30 хвилин надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої допомоги, що в місті Борисполі на вулиці Робочій з сьомого поверху багатоповерхового будинку випала дитина", - йдеться в повідомленні.

Школяр посварився з батьками, які відібрали у нього ноутбук, і пригрозив викинутися з вікна, якщо вони будуть забороняти йому грати.

З численними травмами дитину доправили до місцевої лікарні. Зараз він знаходиться в реанімації у важкому стані. Поліція порушила кримінальне провадження за статтею умисне вбивство з додатковою позначкою "самогубство", триває досудове розслідування.

Раніше врятована від суїциду дівчина-підліток розповіла, як її підштовхували до самогубства.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...