Заборона Висоцького та Цоя: В’ятрович прояснив ситуацію

Володимир В’ятрович заявляв, що фільм “Іронія долі”, святкування 8 березня, письменник Михайло Булгаков, а також співак Володимир Висоцький і Алла Пугачова є “щупальцями” русского мира”.

Володимир В’ятрович / Фото з відкритих джерел

Директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович прояснив ситуацію щодо “заборони” творчості Володимира Висоцького і Віктора Цоя, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

Він заявив, що дискусію про діячів культури минулого “занесло в сторону”. За словами В’ятровича, він не пропонував забороняти Цоя або Висоцького, або будь-якого іншого, крім тих, хто нині відверто підтримує російську агресію. Але він нагадав, що треба пам’ятати, що Росія у своїй гібридної війні може вдатися до будь-яких засобів, у тому числі спекулюючи на Висоцького.

“Напис на пачці цигарок “Паління вбиває” – це не заборона палити, а застереження про можливі наслідки. Він стосується не тільки цієї пачки, навіть не тільки цього бренду, а куріння в цілому”, – порівняв В’ятрович.

Раніше В’ятрович заявив, що фільм “Іронія долі”, святкування 8 березня, письменник Михайло Булгаков, а також співак Володимир Висоцький і Алла Пугачова є “щупальцями” русского мира”.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...