Забув "скрепну" мову: Терорист Захарченко феєрично осоромився (відео)

Про відсутність у Захарки словарного запасу "скрепної" відомо давно. Проте, інколи він ще здатен насмішити людей своїми "перлами"...

Так, після "дегустації" помідорів в теплицях Зугреса, під час інтерв'ю він знову геть забув російську мову не зміг вимовити слово "експериментальні". Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Не менш феєрично виглядає розповідь директора теплиць Ризвана Якубова, який звітує "про висадку зимової капусти сорту"Агресор". "Ми посадили близько 100 гектарів зимової капусти сорту "Агресор" - це 7-8 тисяч тонн врожаю, 75 гектарів лука - 5 тисяч тонн, 25 гектарів моркви - в межах 1,5 тисячі тонни", - говорить він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...