"Задолбали весь шлак сюда сливать. Хоть яйца настоящие": Блогер розповів про якість продуктів у Донецьку

Російські соки, сири та кетчупи коштують у окупованому місті набагато дешевше українських, але їсти їх - дуже сумнівне задоволення, не говорячи вже про користь.

Супермаркет "Обжора" у Донецьку. Фото: map-ua.com.

Журналіст і блогер, який пише в соцмережах під псевдонімом Станіслав Васін (Stanyslav Vasin) розповів, які неякісні продукти продаються на території т. зв. "ДНР", передають Патріоти України.

Ось, що пише Станіслав сьогодні, 20 листопада, на своїй сторінці в "Фейсбуці": "Купил сейчас в "Обжоре" к ужину сок, паштет и кетчуп. Сок купил яблочный "Соки Кубани", стоит 39 р. Рядом стояла "Сандора", но, блд, 95 рублей. Пожадничал, не стал брать. Та же фигня с кетчупом – взял российский за 32 р., хотя рядом стоял наш "Чумак" за 65 рублей.

Паштет взял местный, проверенный (раньше брал) – "Щирий кум", который производится в Горловке.
Пришёл домой – и настал полный п...ц... Сок отдаёт какими-то таблетками – привкус яблочного чувствуется еле-еле, а вот что-то вроде парацетамола – это основная нота в букете. Вылил в раковину.
Пожарил яичницу, полил сверху кетчупом, стал есть – как будто крахмала насыпали, аж хрустит. Ужин стремительно тает – продуктов всё меньше.

Остаётся намазанный паштетом хлеб и чай, который купил ещё в Бахмуте. Оказалось, что раньше нормальный паштет, теперь просто забит красителями и почти безвкусный: видимо, стали конкретно экономить на ингредиентах. Чё, выпил чайку с сахарком. Где-то в холодильнике нашёл завалявшийся с четверга апельсин... Как они задолбали весь шлак сюда сливать. P.S. Хоть яйца настоящие".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...