Задушила своїм тілом: Мережу шокувало жорстоке вбивство українкою дитини в Ізраїлі (фото)

Дії жінки привели до того, що дитина задихнулася і померла.

Українка вбила дитину. Фото: ЗМІВ Ізраїлі 23-річна громадянка України, яка працювала помічницею вихователя в одному з дитячих садків у Петах-Тикві, підозрюється у вбивстві дитини, якій був рік і два місяці, повідомляють Патріоти України з посиланням на NEWSru.co.il.

Вина українки вже доведена, так як отримані відповідні дані з камери спостереження.

На відеозаписі можна побачити, як підозрювана з силою укладає дівчинку на матрац, накриває її з головою ковдрою, а потім сама лягає поверх дитини. Поки дівчинка билася в конвульсіях, працівниця дитсадка щось розглядала у своєму мобільному телефоні.

Представники слідства стверджують, що дії жінки привели до того, що дитина задихнулася і померла.

Затримана також підозрюється у систематичних знущаннях над дітьми.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...