Загадкова смерть маленького Іллюші: Стан української медицини просто шокує (фото, відео)

Медики усі звинувачення відкидають, але батьки впевнені - винні саме лікарі.

Ми обіцяємо нашим загиблим воїнам помститися за них, а хто помститься за ці дитячі сльози? Якщо лікарі не винні - винні ті, хто сказав раніше батькам, що дитина здорова. Або ж дійсно малесі ввели препарат, несумісий з якимось іншим... Стан нашої медицини просто жахає. Інколи стає моторошно, коли зрівняти втрати України на війні та втрати від помилок м'ясників у білих халатах...

"1-річний хлопчик перекинув на себе пляшечку з окропом, після чого потрапив до лікарні. Медики запевняли батьків, що дитина житиме. Наступного дня вранці їм повідомили: дитина померла від гострої серцевої недостатності. Батьки переконані: лікарі ввели хлопчику препарат, після якого він і помер, адже дитина була цілком здорова, передають "Надзвичайні новини".

1-річний Ілля Ляшенко помер за загадкових обставин у міській лікарні Кривого Рогу №8, але медики не дають батькам померлої дитини жодних пояснень. «Нам на наше питання відповіді ніхто не дав. Подзвонив головний лікар і сказав, що у нас дитини більше немає, все», - розповідає батько хлопчика Віктор.

Батьки 1-річного Іллі Ляшенка

Усе сталося напередодні ввечері. Удома маленький Ілля перекинув на себе пляшечку з окропом. У результаті – опіки обличчя, шиї та грудей. Дитину забрала швидка, після чого хлопчик перебував у реанімації. Весь цей час медики запевнили батьків, що загрози його життю немає.

«Вийшов лікар, сказав, що в дитини 14-15% опіків. Ми кажемо, що я зроблю все, ви тільки зробіть так, щоб з дитиною все було добре. Вони сказали, що дитині нічого не загрожує, не ви перші, не ви останні, дитина буде жити. Їдьте додому і заспокойтесь», - говорить батько померлого хлопчика.

А вже вранці батьків дитини приголомшили звісткою: у хлопчика раптова зупинка серця. Після загадкової смерті дитини черговий лікар невідомо куди зник, натомість тепер замість нього перед людьми виправдовується керівництво медзакладу.

«З діагнозом опік окропом до 18%. Опіковий шок легкого ступеня тяжкості. Дитина одразу ж поступила в реанімаційне відділення. О 6:30 погіршився стан, дитина була переведена на апаратне дихання і о 7:00 сталася асистолія (припинення діяльності серця зі зникненням біоелектричної активності), о 7:55 констатована біологічна смерть», - каже завідувач дитячого реанімаційного відділення Криворізької лікарні №8 Сергій Комков.

Медики і досі не знають, що ж убило дитину, але припускають: у хлопчика була гостра серцева недостатність. Але батьки твердять: хлопчик був цілком здоровим.

«У нас була здорова дитина. У нього за рік і два місяці двічі була простуда, буквально по пару днів. Я не отримав жодних документів про те, що вводили дитині», - каже батько померлого хлопчика Віктор.

Батьки підозрюють, що сину могли вколоти якийсь препарат, що і викликав раптову смерть. Однак медики категорично заперечують смерть від ін’єкції, відсутність попередніх проб і можливий анафілактичний шок.

«У даному випадку я не можу сказати, що це реакція на препарати», - каже завідувач дитячого реанімаційного відділення Криворізької лікарні №8 Сергій Комков.

Остаточну причину смерті дитини з’ясують за кілька тижнів. Нині ж тіло хлопчика досліджують судово-медичні експерти, а деталі вже вивчає спеціальна комісія обласної адміністрації.

«Вилучена медична документація, тому буде проводитись клініко-експертна комісія у складі спеціалістів Департаменту охорони здоров’я, щоб встановити все-таки і причини смерті, і якість надання медичної допомоги», - говорить заступник керівника департаменту Дніпропетровської обласної адміністрації Наталя Шмалько. Тим часом у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство».


Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...