Загадкова смерть українця на Афоні: Львів'янин-монах знайдений мертвим у снігу (фото)

Невідомо, чому у снігопад ченець пішов пішки з монастиря, тим більш - продираючись навпростець, а не по дорозі... Виникає багато питань.

Після тижневих пошуків на Афоні виявлено тіло ченця Давида, зниклого 16 січня 2017 року. Святогорця знайшли замерзлим в снігу недалеко від монастиря Філофей, повідомляє Afonit.info.

43-річний монах був родом зі Львова, 8 років ніс послух в Успенській Почаївській лаврі. Близько п'яти років тому пішов на Святу Гору Афон, де прийняв постриг з ім'ям Давид.

16 січня о. Давид відправився з келії св. Модеста в монастирі Каракал провідати знайомого ченця. Останньою звісткою від нього було смс-повідомлення, що він не може дістатися до монастиря з-за сильного снігопаду. Після цього зв'язок з ченцем Давидом перервався.

Для пошуків зниклого з материка прибула спеціальна група грецької поліції та рятувальників. Після кількох днів пошуків тіло загиблого було виявлено 28 січня близько 14.00 неподалік від монастиря Філофей. За попередньою інформацією, під час сильного снігопаду отець Давид упав з обриву і замерз у снігу. Розслідування триває.

Цікаво, чому стільки днів його шукали, якщо було відомо, куди він пішов? На Афоні навіть влітку важко пробратися по гірським стежкам, не кажучи вже про снігопад. Тому щодо випадкової загибелі українця у мене є багато сумнівів. Будемо чекати результатів розслідування від грецької поліції...

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...