"Заграніца" нам не допоможе: Нардеп пояснила, що Трамп сказав українцям у своїй інавгураційній промові

​Україні варто надіятися тільки на свої сили і не очікувати від США суттєвої економічної допомоги, наголосила Світлана Заліщук.

Дональд Трамп. Фото:Новинарня

"Я не знаю, чи ви почули, що Трамп сказав Україні під час інавгураційної промови. Але там було пряме звернення до нас." Про це у Facebook написала нардеп від БПП Світлана Заліщук, передають Патріоти України, продовжуючи:

Саме так, до нас українців. І між рядків читати не довелося. Спроможність України вижити й відбутися залежатиме від нас як ніколи.

Вона констатує, судячи з духу промови, Україні не варто сподіватися на ще один мільярд доларів кредитиних гарантій від уряду США, які ми отримали минулого року. Також годі очікувати на "сліпоту" при виділенні чергового кредиту Міжнародного Валютного Фонду, коли той моніторитиме виконання антикорупційних заходів.

Також навряд чи ми побачимо терпляче вмовляння нового віце-президента звільнити якогось українського чиновника, що валить реформи, в обмін на додаткову підтримку, вважає депутат.

При цьому фраза Трамп “дружитимемо зі старими "ворогами" не означає, що США здали Україну в обмін на демонстрацію американському виборцю відлиги з Путіним. Також відміна санкцій проти РФ не є очевидною.

"Залишаєтсья відкритим питанням, як Кремль зможе продати дестабілізацію в Європі як інтерес США. Так само залишається відкритим питанням, чи зможе Україна довести, що її успіх може стати успіхом зовнішньої політики США у Європі. Але цей успіх точно не можливий без внутрішніх перетворень.

Головний висновок після інавгрурації: зміна парадигми зовнішньої політики Трампа мала би посилити інстинкт самозбереження української влади. Заграніца нам не допоможе", – резюмує Заліщук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...