Загибель дитини під час пожежі в Києві: Опубліковані фото з місця НП

У Києві на Вишгородській сталася смертельний пожежа.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Відзначається, що в результаті пожежі загинула дитина.

"Грав з другом сірниками. Загоряння було невелике, 25-та частина спрацювала блискавично, проте, на жаль, малюк задихнувся. Реанімувати не вдалося. Ще одна дитина постраждала, готують до транспортування в лікарню", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що загиблому хлопчикові було майже 5 років.

"Матері і бабусі надають допомогу дві бригади швидкої. Можливо, буде потрібна госпіталізація. Рятувальники розбирають дах, проливання-просушка. Загрози життю другої постраждалої дитини вже немає", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, діти були з дідусем. Старша дитина знайшла сірники і пішла на балкон. Балкон загорівся, вогонь перекинувся на дах, через що в диму опинилося три під'їзди. Дідусь схопив молодшу дитину і вибіг, старший залишився вдома.

З будинку були евакуйовані жителі. У даний час проводиться демонтаж даху.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...