Загинув один з "батьків-засновників" "ДНР": нова інформація про вбитого генерала Лугандону, що називав себе "православним фашистом"

Бойовик відверто зізнавався, що події на Донбасі почали готувати у Москві ще на початку 2000-х рр.

Російські бойовики у окупованій Горлівці. Фото: 0642.ua.

Брат народного депутата Мустафи Найєма адвокат Масі Найєм поділився подробицями біографії ватажка горлівських бойовиків на прізвисько "Батя", який 1 квітня загинув на Донбасі. Про це Найєм написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вчера был убит горловский комбриг 3-й мотострелковой бригады (позывной "Батя"). Он возглавлял отдельную 3-ю МсБр "Беркут" (в/ч 08803, бывшая "Лавина"). Был одним из отцов основателей "ДНР", человек, без которого была бы невозможна "Русская Весна".

С его слов: "Началось все еще в начале нулевых. Тогда я попал в Москву и присоединился к скин-движению. К концу 2005 года протестное движение на Донбассе начало выдыхаться, и я вместе со своими соратниками из коалиции "за Украину без Ющенко" создали ОД "Донецкая республика". Довольно откровенно говорил, что является "православным фашистом", — зазначив адвокат. Також він попросив не писати під постом ніяких образ, тому що потрібно поважати ворога, тим більше мертвого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...