Захисники Маріуполя отримали подарунки до Нового року

Морпіхи Маріуполя чемно поводилися протягом року - надійно захищали українське місто від обстрілів окупанта, не підпускали ворога і давали гідну відсіч агресору. Тому військовий Санта Клаус привітав їх з новорічними святами

Лише нещодавноми анонсували чергову передачу морпіхам, аж ось вдячні хлопці вже надіслали нам короткий фотозвіт. Отже, до новорічних свят захисники Маріуполя отримали наступні подарунки.

П’ять чудових нових бензопилок. Розпиляти дрова, порізати кругляки для бліндажа – скрізь згодяться ці чудові машинки. У авто ми вантажили їх власноруч, тож самі відзначили: пилки незвично легкі і зручні. До того ж, ми вже передавали такі пилки іншим військовим – кажуть, хороші й надійні, тож ми певні, що послужать вони морпіхам не один день.


Ось цей генератор (і ще чотири інших) ми передавали трохи раніше, та хлопці сфотографували його лише зараз. Деякі позиції, особливо на передньому краю – серед лісу чи чистого поля, постійного струму немає, тож підключити електричне приладдя, зарядити рації, тепловізори чи «нічники» – справжня проблема. І цю проблему наші генератори чудово вирішують.


А ось велетенська котушка – кілька кілометрів якісного електричного кабелю. Аби не перевантажувати генератори, на певних позиціях можна просто підключитися до звичайних електромереж і мати постійне безперебійне електропостачання. Думаємо, місцеві енергетики із розуміннями поставляться до того, що струмом користуватимуться захисники міста.

Є у передачі і дещо специфічне, для фахівців тихих бойових операцій. Доїхала ось ця оптична труба – хіба лише забули сфотографувати. Ну, звісно ж, і наші «полярні сови». Ось вони – розвідники задоволені, щиро посміхаються. Десять комплектів зимового маскувального одягу і теплі білі пасамонтани дійшли до своїх адресатів. Навіть просто на фото бійці практично зливаються із оточенням, що вже казати про робочі дистанції, різний час доби та природні укриття – таку розвідувальну групу навіть серед білого дня не помітить і найтверезіший із ворогів.

Що ж, чергову частину своїх обіцянок ми виконали, певні потреби морпіхів забезпечили. Проте це геть не значить, що проект «Захисники Маріуполя» вже завершено. Морпіхи все так же живуть в польових умовах і все так же активно відбиваються від ворогів. Тому наша із вами задача – зробити так, аби умови фронтового життя були комфортними, а служба – легкою й безпечною. Кожну гривню ваших пожертв ми перетворюємо на необхідне спорядження, і одразу ж доправляємо на передову на одній з найгарячіших ділянок фронту. Долучайтеся до проекту «Захисники Маруіполя» – лише разом ми можемо наблизити нашу спільну перемогу!


Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...