Закляті друзі: "Народний фронт" атакує Порошенка - політолог

У партії Арсенія Яценюка, вказують що НП з вибухами в Калинівці – безпосередня відповідальність президента як верховного головнокомандувача.

"Народний фронт" намагається послабити позиції президента. Ілюстрація:UkrMedia

Політичний експерт Ігор Петренко розповів, як трагедію в Калинівці, де стався вибух на військовому складі, використовують для дискредитації президента. Про це він повідомив в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

Зокрема, Петренко пояснює, чому голоси про відставку глави Генштабу Віктора Муженка вперше прозвучали саме зі стану “Народного фронту”. За словами експерта, попри те, що коаліція складається з “Народного фронту” і “Блоку Петра Порошенка”, між ними завжди виникають конфлікти.

“Ситуація в Калинівці – це явна можливість послабити позицію президента, адже він в цьому коаліційному союзі диктує головні умови: за його бажанням був відправлений у відставку Арсеній Яценюк, призначений Гройсман”, – заявив Петренко.

Експерт зазначив, що в партії Арсенія Яценюка, вказують що НП з вибухами – безпосередня відповідальність президента як верховного головнокомандувача.

“Адже президент призначає міністра оборони, своїм указом призначає начальника Генштабу, тому депутатам з НФ вигідно послабити позиції президента. Вони можуть сказати:” Петре Олексійовичу, ви хочете залишити Муженка? Тоді домовляймось", – сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...