Закордонні заробітки: Що чекає на затриманих українців, які нелегально працювали в Чехії?

Чеська поліція затримала 85 нелегальних працівників, майже всі вони - українці.

Це найбльше затримання нелегальних працівників на одній фірмі в Чехії. Фото entrypoint.cz У Чехії збираються депортувати українців, які нелегально працювали в інтернет-магазині, пишуть Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Поліцейські затримали під час облави 85 нелегальних працівників складу продуктової інтернет-крамниці Rohlik.cz, майже всі вони є українцями. 74 осіб празьке управління поліції у справах іноземців вирішило депортувати, ще над 11 особами ведуться адміністративні процедури.

За словами речника празької поліції Томаш Гулан, наразі це наймасовіше затримання нелегальних працівників в одній фірмі. Компанія Rohlik.cz заявляє, що не порушувала закон, адже законодавство країни дозволяє іноземцям не з країн ЄС із правом на працю в інших країнах-членах ЄС короткий час працювати і в Чехії. Однак це вимагає виконання чіткої умови - іноземний працедавець має направити такого працівника у відрядження до іншої країни.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...