Зал ігрових автоматів в Одесі закидали "коктейлями Молотова" (відео)

Було евакуйовано 25 мешканців будинку, в якому він знаходився, з яких п'ятеро дітей

В Одесі сталася масштабна пожежа в залі ігрових автоматів "Лото-маркет". Про це повідомляється на сайті управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, інформують Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася в середу, 1 березня, близько 22:00 на першому поверсі триповерхового житлового будинку за адресою вул. Тираспольська, 37

"О 22.10 на місце виклику прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи. Було встановлено, що горить комерційне приміщення "Лото-маркет" на першому поверсі і існує загроза поширення вогню на другий і третій поверхи. Загальна площа пожежі склала 120 кв. м", - сказано в повідомленні.

"У 22:55 пожежу було локалізовано і о 23.25 повністю ліквідовано. Під час гасіння пожежі було евакуйовано 25 мешканців будинку, з яких п'ятеро дітей. В результаті пожежі вогнем пошкоджено майно в приміщенні "Лото-маркет" і частково в одній з квартир на другому поверсі. Причина пожежі встановлюється ", - додали рятувальники.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...