Замість Кримнаш приходить Намкриш: В Москві багато простих людей починають підтримувати Україну

Середня зарплата по Москві зменшилася до 500 доларів, при тому, що ще рік назад знайти з/п 1000 дол. не складало проблеми.

У Москві невесело. Фото: pressa.tv.

"Друзі, є добрі новини з московії! Сьогодні, 03.01.2016 р., мені телефонував з москви мій троюрідний брат Андрій. Мій брат перед війною жив у Донецьку, купив там собі однокімнатну квартиру. Під час захоплення Донецька уїхав на заробітки в москву", - написала на своїй сторінці у "Фейсбук" користувачка Наталія Пшенянік, передають Патріоти України.

Андрій завжди був і залишається людиною прогресивною. У 2004-му підтримував Ющенка, в 2013 підтримував Майдан. Одним словом, наша людина. Так от, зараз він працює у сертифікаційному центрі, займається доставкою документів замовникам. Має можливість спілкуватися з багатьма людьми.

Ситуація така: середня заробітна платня по москві зменшилася до 500 доларів, при тому, що ще рік назад знайти з/п 1000 дол. не складало проблеми. Переважна більшість компаній скаржаться на відсутність замовлень, тобто роботи майже немає. Закриваються невеличкі банки, гроші зависають, зарплату платити немає чим.

Вже багато пересічних людей починають підтримувати Україну, Майдан! Чого не можна було сказати рік тому (Андрій і рік тому телефонував і розповідав про суцільну вату і кримнашів). Короче, замість кримнаш приходить намкриш.

Висновок:

1. Затягувати Мінські домовленості. Ні в якому разі не виконувати!

2. Термінове подолання корупції! РЕФОРМИ!

3. Економічне зростання України! Інвестиційна привабливість.

4. Формування боєздатної армії.

5. Після закінчення фінансування лугандонів з боку кремля, військова операція по зачищенню окупованої території від мерзоти.

6. За грати всіх, хто мав причетність до сепаратизму та лугандону.

7. Встановлення на визволеній території військових комендатур.

8. І ніяких виборів ще років п'ять! Бо там така вата в голові...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...