Замок славетного Дракули був закритий через нашестя клишоногих "туристів"

Поліція вважає, що ведмедів принадила їжа, яку туристи залишають після себе біля замку.

Замок Дракули. Фото: УНІАНРумунська влада закрила доступ до однієї з найпопулярніших визначних пам'яток Румунії - замку Поенари, завдяки знаменитому історії графа Дракули, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Влада хоче убезпечити туристів - однак не від вампірів, як можна було подумати, а від ведмедів. За останній час кілька туристів, які піднімалися вгору сходами у 1480 сходинок до руїн старовинного замку, стикалися з бурою ведмедицею, яка ростить трьох дитинчат неподалік. Міністерство охорони навколишнього середовища дало місцевій владі дозвіл вивезти тварин, проте наразі незрозуміло, куди їх можна відправити.

Поліція вважає, що ведмедів принадила їжа, яку туристи залишають після себе біля замку. Замок Поенари гіди називають "справжнім замком Дракули" на противагу популярному замку Бран, де князь Валахії Влад Цепеш, який став прототипом графа Дракули, лише іноді зупинявся.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело