Замріяні скрепи: Мечта русского - украсть достаточно денег для того, чтобы уехать в Америку, - Чекалкін

Бідні росіяни "піндосів" ненавидять, але якщо їм дати гроші - поїдуть на Захід.

Росіяни ненавидять США, але не проти туди поїхати. Фото: atorus.ru.

"Мечта русского патриота - украсть достаточно денег в России для того, чтобы уехать и жить в Америке", - написав Дмитро Чекалкін на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Для большинства живущих за чертой бедности жителей РФ просмотр по ТВ бомбардировок Сирии - единственный способ ощутить «могущество великой державы». Оказывается, гений всех времен и народов, Владимир Владимирович Путин организовывает новую холодную войну, чтобы спасти мир от глобального потепления.

Обама еще на год продлил санкции против России, так как еще не нагадил во всех российских подъездах. Интересный факт. Российские бомбардировщики и истребители истребляют российских пилотов больше, чем все враги вместе взятые.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...