Запроси друга та разом вкоротіть собі життя: "Сині кити" мало не спровокували масове самогубство на Рівненщині

"Групи смерті" в соціальних мережах набирають обертів зі швидкістю світла. Підлітки Рівненщини тому доказ. СБУ вчасно виявили групу неповнолітніх і врятували їх від непоправного.

Групи смерті "сині кити". Фото nnovosti.info

У Дубно, що на Рівненщині, працівники СБУ виявили цілу групу підлітків, які були втягнуті у суїцидальну гру "сині кити".Про це розповіла речниця СБУ Гітлянська Олена в facebook, інформують Патріоти України.

За її словами, підлітки готували масове самогубство.

Зокрема, СБУшники врятували двох 19-річних дівчат, які були учасниками небезпечних груп. Силовики прийшли до гуртожитку одного із навчальних закладів. Там вони застали одну із дівчат із порізами на руці та своєрідними написами.

Ця дівчина розповіла й про свою одногрупницю, яка теж брала участь у грі. Того вечора дівчата мали виконати чергове небезпечне завдання. Тож правоохоронці зателефонували подрузі студентки та поспілкувалися з її батьками.

Серед вказівок адміністратора була вимога запросити в групу 50 друзів – цю умову дівчата виконали. Тож зараз поліція намагається встановити всіх цих осіб, щоб попередити трагедії.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...