"Зараз будь-яка нова іскра на Донбасі - це початок світової війни", - дипломат (відео)

Тільки мирним шляхом можливо повернути тимчасово окуповані території, для силових сценаріїв час уже пройшов.

Ілюстрація. Фото: Главком

Політик Роман Безсмертний розповів про те, як бачить проведення реінтеграції Донбасу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Дуже не хочу, щоб тема реінтеграції Донбасу стала зараз розмінною монетою серед українського політикуму. Це питання дійсно потребує серйозного обговорення і дуже зваженого підходу. Але наразі я не бачу розуміння серед перших осіб держави того, що реінтеграцію треба починати передусім з діалогу з тими українцям, які живуть на окупованих територіях.

Нехай на п’ятий рік війни, але все ж таки треба починати вирішувати соціальні проблеми цих людей. Наші громадяни по той бік лінії розмежування повинні розуміти, що держава про них турбується, не забула.

Я переконаний, що реінтеграція Донбасу можлива тільки мирним шляхом. Бути безпечною, наголошую завжди і всюди на цьому слові. Ніяких силових сценаріїв зараз уже проводити не можна. Час, коли треба було застосовувати силу, пройшов.

Зараз будь-яка нова іскра на Донбасі – це початок світової війни. Тому, пропонуючи плани по реінтеграції, жартувати із цим не можна".

Розмова з Романом Безсмертним розпочинається з 19 хв.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно