Заступник секретаря РНБО заявив що ​ЗСУ успішно утримують свої позиції в Донецькій і Луганській областях і вже готові до звільнення окупованих територій

Чоловіки, які пройшли через АТО, - це дуже мотивовані, дуже перспективні військовослужбовці, зазначив Михайло Коваль.

Збройні сили України успішно утримують свої позиції в Донецькій і Луганській областях і вже готові до звільнення окупованих територій. Про це під час свого інтерв'ю на одному з українських телеканалів заявив заступник секретаря Ради національно безпеки і оборони Михайло Коваль.

Він зазначив, що Збройні сили України в поточному році показали, що вони можуть впевнено утримувати свої позиції, щоб не пропустити окупантів далі на українську землю, однак силовики вже готові до того, щоб звільнити захоплені окупантами території.

Крім того заступник секретаря РНБО заявив, що дуже великим досягненням українських військових в даному році є те, що на фронті більше немає призовників, а всі сили на Донбасі складаються з контрактників.

"Чоловіки, які пройшли через АТО, і вирішили стати офіцерами - це дуже мотивовані, дуже перспективні військовослужбовці", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що в бюджеті на 2017 рік на потреби армії заклали рекордні 5,9% ВВП України, однак важливо, щоб ці кошти дійсно були в казні.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...