Завалило сміттям у власній квартирі: У Полтаві врятували 74-го діда (відео)

Сусіди впевнені, що чоловік страждає психічним розладом.

В Полтаве 74-летнего дедушку присыпало хламом в собственной квартире. Туда человек годами сносил хлам и превратил жилье в настоящую свалку. Освобождать полтавского "плюшкина" из беды пришлось полицейским и спасателям.

Сносить хлам домой мужчина начал лет десять назад, в конце концов превратил трехкомнатную квартиру в свалку. Из окон можно разглядеть какие-то вещи, пакеты, бутылки, а на балконе – следы от пожара. Сейчас мужчина находится в больнице в реанимации, у него проблемы с сердцем, но к счастью, рукки и ноги целы.

Однако убрать потенциальную опасность без разрешения собственника не могут ни спасатели, ни правоохранители. Для этого необходимо заявление от жильцов дома.

Соседи заявления не писали, потому что, говорят, дедушка страдает психическими расстройствами.
Про цей випадок розповідається у відеоролику:

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...