"Зброя, як і жінка, любить турботу, догляд і ласку": Ярош розповів, чим займається останнім часом (фото)

Крім іншого, він опублікував цікавий документ СБУ щодо справи Пінчука, та закликає виганяти олігархів геть з України.

Дмитро Ярош у "Фейсбуці" відповів на коментарі окремих користувачів, що він нібито "нічого не робить". Гарно написав:

"Час від часу виринають у фб коменти про те, що «Ярош нічого не робить, а тільки чистить зброю»… Дещо роблю). Не про все можу писати та говорити… Тим більше про війну. Такі часи.

Тепер «про зброю». Зброя нечищена – ганьба для воїна. Тому, українські добровольці, патріоти і, тим більше, націоналісти, завжди тримають свою зброю у боєздатному стані, воюють, «мінусують» ворогів, стримують ворожу навалу, атакують, якщо ситуація цьому сприяє, обороняються, коли є потреба, не кладуть побратимів як гарматне м'ясо, бережуть Україну... І чистять зброю!

А му*аки блеють… і в кремлі, і в брюсселі, і у нас. Зброя, як і жінка, як і політика (не плутати з політиканством та просиджуванням штанів і спідниць під куполом), любить турботу, догляд, чистоту і ласку).

Така правда життя… У нас все буде «Україна»!".

Також Ярош опублікував документ від СБУ: "Отримав від СБУ проміжну відповідь щодо ворожих і антидержавних заяв компрадорського паразита Пінчука... Питання будемо добивати. Геть олігархів з України!".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...