"Збиті льотчики": Журналісти розповіли про долю згаслих "зірок" української естради 90-х (відео)

Із ностальгією зірковий бік 90-х сьогодні згадують багато співаків. Адже це час, коли українська музика квітла. Та життя показало усім – і фанатам, і зіркам, що брати потрібно від нього все і зараз.

У 90-ті їхні обличчя не сходили з екранів телевізорів, а гарячі хіти лунали ледь не з кожної «праски». Шалена популярність, захмарні гонорари, тисячі автографів та мільйони невгамовних фанів. Але зовсім скоро, здавалося, ті, хто вчора був на вершині зіркового олімпу, стрімголов почнуть падати з небосхилу вітчизняного шоубізнесу, передають Патріоти України з посиланням на 1+1.

У сюжеті «Українські сенсації» журналісти розказали, хто з вітчизняних зірок не встояв перед 90-ми і як багаті та знамениті минулого століття сьогодні ледве зводять кінці з кінцями. Від El Кравчука до Лері Віна – про тих, кого ви так любили. Чому рідна сестра Наташі Корольової - Руся думала про самогубство. Подробиці подвійного життя юної Світлани Лободи. А також відверто про те, що пов'язує Анжеліку Рудницьку і Олександра Пономарьова та як Ігор Балан працював над Іриною Філатовою з популярного колись гурту «Аква Віта».

Соліста гурту «Іванушки International» Ігоря Соріна знайдуть непритомним біля влісної студї звукозапису з переломом шиї, повним паралічем нижніх кінцівок і відбитими внутрішніми органами. За кілька годин він помре на операційному столі. Офіційна версія – самогубство.

Сексимвол української естради Євгенію Власову ледь не вбила страшна хвороба – рак. Юрій Шатунов, від якого хотіла дітей ледь не кожна домогосподарка 90-х, якось візьме свої «белые розы», сяде у літак і проміняє народну любов на тихе життя у Німеччині. Автора хіта «Мальчик хочет в Тамбов» Мурата Насирова, кому симпатизувала сама Примадонна, у 2007 році знайдуть мертвим біля свого дому із фотоапаратом у руках.

Українська співачка Руся з гурту міраж, рідна сестра уже не уркаїнської Наташі Корольової, буде змушена змінити вітчизняну сцену заокеанськими заробітками, щоб врятувати життя рідного сина, і теж поповнить когорту «збитих льотчиків» української естради.

Із ностальгією зірковий бік 90-х сьогодні згадують багато співаків. Адже це час, коли українська музика квітла. Та життя показало усім – і фанатам, і зіркам, що брати потрібно від нього все і зараз. Усі ці історії лишень доводять – за своє майбутнє потрібно боротися, незалежно зірка ти чи ні.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...