Здавати екзамени для отримання водійських прав стане легше

Кожна категорія прав матиме свої питання

Для тих, хто бажає керувати власним автомобілем незабаром відбудуться зміни.

Головний сервісний центр МВС України розробив нові квитки для здачі на отримання водійських прав. Тепер не потрібно вчити питання з водіння вантажівок, якщо хочеш водити легковий автомобіль, інформують Патріоти України.

Всього на сьогоднішній день підготовлено 2,5 тис. таких питань, і з 2 березня вперше в Україні вони виноситься на громадське обговорення.

Питання будуть формуватися відповідно до категорій водійських посвідчень. Людина, яка здає іспит на отримання водійських прав категорії “В”, отримує питання виключно в цій області.

Крім того, перелік з 20 питань формується у випадковому порядку.

При цьому, якщо людина не правильно відповіла на одне питання з “принципових життєво важливих питань”, то в подальшому система вибиратиме питання з подібної теми.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...