"Здесь много преувеличения": Боровой пояснив, чи наблизить президентство Трампа ядерний апокаліпсис

Російський опозиціонер визнав, що мова йде про концептуальне протистояння демократів і республіканців у США, які мають різні "позиції, технології та методології".

Костянтин Боровой. Фото:http://gordonua.com/

Символічне переведення стрілок Годинника Судного дня вперед через нового президента США Дональда Трампа, по суті, є продовженням передвиборчої боротьби між прихильниками Трампа і його опонента - Хілларі Клінтон. Таку думку Обозревателю висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

Коментуючи даний жест, він зауважив: "Я думаю, что здесь много преувеличения. И связано оно в основном с тем, что продолжается ажиотаж избирательной кампании и противостояние групп, которые поддерживают Трампа и Клинтон. Это чисто символический жест, который, скорее, отражает противостояние между двумя кандидатами", - додав політик.

Боровой визнав, що мова йде про концептуальне протистояння демократів і республіканців, які мають різні "позиції, технології та методології".

У той же час він заявив, що не бачить реальних вказівок на те, що прихід Трампа до влади наближає ядерний апокаліпсис. "Я думаю, что он играет в этом не большую роль, чем предыдущий президент, который получил Нобелевскую премию мира, к тому моменту ничего не сделав, и который фактически был заложником обязательств, которые заключались в том, чтобы, по существу, отказаться от ведущей роли Соединенных Штатов в мировых процессах", - сказав Боровой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...