"Здравый смысл восторжествовал": Олег Пономар про новини з Європи

Політичний оглядач розповів про актуальні події політичного життя світу.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Друзі, доброго ранку. Знову понеділок на календарі і ми починаємо перший повноцінний зимовий тиждень. Новини всього дві і обидві з Європи. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Экс лидер зеленых Ван дер Беллен одержал победу на выборах президента Австрии, уверенно опередив своего соперника Норберта Хофера - националиста, на которого ставила Москва. Здравый смысл восторжествовал, что не может не радовать.

- Правительство Италии объявило об отставке после провала референдума по конституционной реформе. Народ не дал Премьеру больше полномочий.

На этой неделе нас также ждут важные новости из США.

Пока так на сейчас. Майте гарний тиждень та смачну каву до столу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...