"Зеленський пообіцяв виплачувати пенсії на окупованих територіях. Дуже цікаво, як він збирається це зробити", - Фурса

Диявол, він завжди у деталях. Які можуть здатися неважливими людині, що ніколи не думала про економіку чи політику. Але вони головні.

Сергій Фурса. Фото: Главред.

"Кандидат в президенти Зеленський в інтервью заявив, що буде боротися з пластиком, знімаючи тв роліки, та наголосив, що пенсії мають виплачуватися всім мешканцям, що проживають на окупованій територіі, а не тільки тим, хто виіжджає за ними на контрольовану територію", - пише фінансист Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Пластик - це звичайно добре. Пенсії - це також добре. Людям, напевно, заходить чуйний хлопчина, який переживає за стареньких. Батько нації, який буде піклуватися про кожного громадянина. Пенсії це добре. Але. Але є одне але.

Як пан Зеленський бажає платити пенсіі тим пенсіонерам, які проживають на окупованих територіях? Це ключове питання. Тому що є два варіанти виплати цих пенсій.

Перший. Безготівковий варіант. Коли пенсіі перераховуються на картку. Отже, на яку картку в якому банку ці пенсіі мають бути перераховані і в якому банкоматі іх мають зняти? Чи означає такий варіант що пан Зеленський планує визнати окупаційну владу? Визнати банківську систему, яка працює на окупованих територіях? Встановити взаємовідносини з центральними банками «ЛНР» чи «ДНР»? Може навіть запронує відкрити в Харкові чи Києві філіали банків з «ДНР» чи «ЛНР»? І чи знає пан Зеленський, що жодний украінський банк не працює на неконтрольованій теритопіі?

Коротше, чи означає це, що пан Зеленський планує визнати чи легалізувати владу «ДНР» і «ЛНР»? Другий - готівковий варіант виплати. Чи означає це, що пан Зеленський готовий кожного місяця відправляти за лінію розмежування вагони готівки, яка буде розподілятися під контролем товарищів Гіві і Моторолли? І як довго пан Зеленський буде відправляти вагони готівки на неконтрольовану територію поки зрозуміє, що він не може забезпечити контроль розподілу цих коштів?

Диявол, він завжди у деталях. Які можуть бути нецікаві, особливо для людини, що ніколи не думала про економіку чи політику. Але вони головні. І варто розуміти, що украінська влада всі ці роки не платила пенсії на окупованих територіях не тому, що погана, чи не тому, що хотіла влаштувати геноцид російськомовних стариганів, а тому що фізично не може цього зробити. І компетентна людина це розуміє і не буде говорити в ефірі такі ганебні речі, хіба що граючись у відвертий популізм".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...