Земельні махінації агрохолдингу "Мрія": Договори давно укладені, а податки не сплачені (відео)

Бідність та нужденність українських селян змушує їх "продавати" свої земельні права за безцінь.

Земельні махінації агрохолдингу "Мрія". Фото narodna-pravda.te.ua

Журналісти-розслідувачі продовжують цикл статей про діяльність скандально відомої компанії "Агрохолдинг" Мрія ", інформують Патріоти УКраїни з посиланням на Народну правду.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що керівники "Мрії" підштовхують селян до переукладення договорів по оренді паїв на створену в 2015 році фірму "Мрія Фармінг Тернопіль". Ця компанія зі статутним фондом в 35 $ зареєстрована на острові офшорів Кіпрі, а кінцевим власником є громадянин цього "раю несплати податків"

Щоб переоформити права на український чорнозем в Кіпріотський офшор, керівництво "Мрії", схоже, вдався до відомого римського прийому - "батіг і пряник", що застосовувався стародавніми римлянами щодо власних рабів.

На наших полях господарює агрохолдинг "Мрія" і шляхом підкупу, за 2000 гривень, перезалючає договору.

У нас на руках є діючі договори на десять років, тому нас це дуже насторожило - кажуть селяни. Легко припустити, що "Мрія" по цій схемі швидше за все вже виплатила понад 4-х мільйонів гривень "чорної готівки" для примусу селян.

Але жодної гривні податків з цих грошей не сплачено, поза камерою стверджують податківці Гусятина.

Йдеться про податки, які йдуть безпосередньо на розвиток суспільства і засоби на підтримку збройних сил України.

В результаті, беззахисні селяни під примусом віддають свою землю в Кіпріотський офшор, залишаючись один на один з розбитими дорогами і з лікарнями, які вимагають ремонту ...

Кожному, хто відмовляється переоформляти земельні ділянки на скандальний Агро холдинг - створюють юридичні та бюрократичні перепони в управлінні власним наділом.

Багато з селян з жахом дізнаються про підроблені підписи на власних договорах, укладених в інтересах "Мрії".

А кожному, хто добровільно переукладає зі скандальним агрохолдингом договір оренди власного земельного паю на Кіпріотський офшор, - виплачують по 2000 гривень.

При цьому, цей чорний нал не обкладається податком, а селяни ні в одній відомості за них не розписуються.

На сьогодні найбільше таких договорів "Мрії" переукладено в Гусятинському районі.

Керівництво Агрохолдингу на зустрічах з громадськістю і не приховує, що вже більше 70% договорів у них переукладено. Про це говорять мешканці сіл Целіїв, Ніжюбірок і Мала Лука. Саме в цих селах найбільше переукладання договорів.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...