"Згуртуватись навколо вождя": У Росії не виключають ескалації конфлікту на Донбасі

Російський політик Леонід Гозман припускає, що перед виборами президента Росії у березні 2018 року можуть продовжити війну на Донбасі через те, що такі дії Кремля “згуртовують росіян навколо вождя”.

–Перед виборами потрібно згуртування нації навколо вождя. Найкраще згуртування – це якась відносно невелика, відносно некровопролитна для країни війна. І війна повинна мати моральні обгрунтування. Наприклад, війна в Сирії до згуртування нації не привела. Тому що людям в Росії наплювати на Башара Асада і арабів. А ось анексія Криму та війна на Донбасі, на жаль, допомогли якийсь час гуртувати людей, – розповів російський політик в інтерв’ю Фактам ICTV, передають Патріоти України.

Водночас, Леонід Гозман не виключає і «захисту» росіян у Білорусі. Хоча вважає цей сценарій менш ймовірним, ніж продовження війни на Донбасі.

– Навіщо починати війну в Білорусі, якщо вже є війна на Донбасі, розкручені міфи про злісних бандерівців? Навіщо відкривати новий театр бойових дій? Ймовірніше перед виборами продовження війни на Донбасі, ніж початок нового конфлікту, – додав політик.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...