Жахлива аварія на Дніпропетровщині: авто розірвало на частини, одна людина загинула (фото)

На минулих вихідних в Дніпропетровській області сталася жахлива ДТП. Від автомобілів практично нічого не залишилося - гора брухту.

Як повідомляє прес-служба поліції, 25 грудня, близько 13:30 зіткнулися два авто, в результаті чого загинула людина.

"Водій автомобіля Opel Kadett, рухаючись з боку міста Запоріжжя в напрямку Дніпра, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував погодні умови та дорожню ситуацію, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz GLE 250, який рухався в зустрічному напрямку", – зазначають правоохоронці.

В результаті ДТП водій автомобіля Opel Kadett загинув на місці події, водій іншого автомобіля отримав травми.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...