Жахлива реальність української медицини: Мережу вразила трагедія самотньої пенсіонерки

Волонтерка здійняла хвилю обурення історією про бабусю, яка залишилась один на один із хворобою

Фото: uainfo.org

Українська волонтерка Леся Литвинова розповіла історію про самотню пенсіонерку, яка захворіла і залишилася один на один зі своєю проблемою. Відповідну публікацію вона зробила на своїй сторінці в Facebook, про що передають Патріоти України.

"Приблизно в той же час, коли п'ята частина депутатів таки спромоглася почати розгляд медреформи, на іншому кінці міста в швидку вантажили самотню сімдесятирічне стареньку", - пише вона.

За її словами, бабусю знайшли в підвалі однієї зі столичних лікарень в комі. Є підозра, що там вона пролежала всі вихідні. Можливо інсульт. Можливо щось інше. На місці розбиратися не було часу. Після перших реанімаційних заходів, її перевезли в іншу лікарню, більш підходящу за профілем.

"Громадяни депутати, ну задайте мені питання, що вона в цьому довбаному підвалі робила. Або спробуйте вгадати, якщо вистачить фантазії ... Вона там працювала. Сторожем підвалу. Сторожем підвалу лікарні. Підвалу, в якому зберігаються списані меблі", - запитує волонтер.

Скріншот

"І, знаєте, що я вам скажу? У самотньої старенької практично немає шансів вижити в будь-якій лікарні, куди б її не поклали. Тому що якщо туди не прийде який-небудь придурок на зразок мене з питанням: "що їй потрібно купити з ліків?", вона тихо відійде в інший світ на несвіжому матраці, заспокоєна анальгіном. Незалежно від того, ким вона працювала і наскільки відважно охороняла підвал рідної лікарні ", - додає Литвинова.

Вона зазначає, що почне, звичайно, дізнаватися, що їй потрібно. "Але і ви, вже будьте такі ласкаві, підійміть свої за * ниці і йдіть працювати. Тому що медицина, в якій цей сюрр можливий - не має права на існування", - пише вона.

Підписники Литвинової бурхливо відреагували на історію пацієнтки.

Скріншот


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...