Жахлива звістка: На Донбасі на цвинтарі повісилася дівчина (подробиці)

Підліткова самотність після смерті матусі спонукала нещасну до такого вчинку.

У Донецькій області 16-річна дівчина повісилася на могилі матері. Про це повідомляє обласна поліція. Інцидент стався на кладовищі в с. Ярова.

"Було встановлено, що у дівчини півроку тому померла мати, і з того трагічного моменту вона мало з ким спілкувалася. За свідченнями знайомих, дівчинка дуже часто приходила на могилу до матері. Жила у родичів, однак дитині, яка переживає біль втрати, не вистачало підтримки. У своїй передсмертній записці дівчина написала, що їй не вистачало розуміння з боку рідних, і практично весь час вона була надана сама собі", – пояснили в поліції. Наразі проводиться подальша перевірка.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...