"Жертва агресора не вибачається перед агресором": Журналіст вказав на показовий момент заяви Савченко

"Не забудемо, не пробачимо". Вислів, що має стати єдиним гаслом для українців на період війни.

Нардеп Надія Савченко. Фото obozrevatel.com

Журналіст Денис Казанський вказав на показовий момент в словах народного депутата Надії Савченко про те, що необхідно попросити вибачення в жителів окупованого Донбасу. Про це він написав у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

"І ще раз про Савченко, щоб закрити тему. А конкретно про фразу "просити вибачення у матері, яка втратила останнього сина, не важливо з якого боку". Тут я докладаю фрагмент сюжету, який зняли російські журналісти телеканалу "Дощ". Російський бойовик, який повернувся з Донбасу, розповідає своїй бабусі, як підбив український танк, і друзі після цього принесли йому відірвану ногу українського танкіста. Бабуся мило хитає головою і сміється", - пише журналіст і публікує фрагмент сюжета.

"Цій людині пощастило. Він не загинув і повернувся додому. Тому його бабуся задоволена. Вона може спокійно слухати історії про піджарених українських танкістів і пити чай з бубликами. Перед нею не треба вибачатися. Але якщо б сталося так, що цей маніяк потрапив під обстріл і повернувся додому в цинку, нам би запропонували покаятися і перед цією милою старенькою, яка виховала кривавого фанатика", - зазначає журналіст.

"Ні, друзі. Жертва агресора не вибачається перед агресором. Та матерям, які виховали зрадників і вбивць, також не треба приносити вибачення. Їм нема кого звинувачувати у загибелі своїх синів, крім самих себе. Якщо ви пам'ятаєте, є такий популярний вислів "Не забудемо, не пробачимо". Ось це як раз той випадок, коли слід дотримуватися цієї поради", - вважає Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...