Жертви бездомних: У Миколаївському зоопарку бродячі собаки загризли чотирьох альпак

Охоронці зоопарку вчасно не помітили напад, тому повинні будуть компенсувати вартість тварин.

Альпаки. Фото: zoo.nikolaev.ua

У Миколаєві зграя бездомних собак проникла на територію зоопарку і загризла чотирьох альпак, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт зоопарку.

«В ніч з 30.04 на 01.05 о 03:00, через отвір, пророблений в огорожі зоопарку, на його територію проникла зграя бродячих собак, що було зафіксовано камерами відеоспостереження, встановлених на території зоопарку. Собаки проникли у вольєр до альпак і загризли 4 тварин», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що пост відеоспостереження знаходиться в приміщенні охорони, але охоронці зоопарку вчасно не встановили факт нападу собак на альпак.

Директор зоопарку Володимир Топчій у коментарі повідомив, що собаки загризли самця, двох самок і маленького альпака. Він зазначив, що Миколаївський зоопарк їх не купував, а отримав за програмою обміну. Тепер охоронна фірма повинна буде або купити таких самих тварини, або фінансово відшкодувати їхню вартість (від 150 тис. грн до 180 тис. грн).

Наголошується, що альпаки прибули до Миколаєва зі львівського зоопарку «Лімпопо» у травні 2013 року. Самця чорного забарвлення назвали Пуделем, а двох самок білого та рудого окрасу назвали Болонка і Каштанка.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...