Жорстокі замовні вбивства: За смерть рідного сина нелюд заплатив менше $400, - Троян (фоторепортаж)

У Вінниці батько замовив сина, а у Харкові орудували головорізи, що переїхали з Донбасу.

Сьогодні поліція затримала організаторів двох замовних вбивств у Харківській та Вінницькій областях. Інциденти не пов’язані між собою нічим, окрім вартості людського життя, яке зловмисники оцінили у 8 та 10 тисяч гривень.

Епізод 1. Вінниця. Родинні чвари за квадратні метри закінчилися організацією замовного вбивства. Батько, який проживав з молодшим сином у квартирі, відмовлявся зареєструвати там дочку і старшого сина, які також претендували на житло. Голова сімейства навіть через суд намагався позбавити частки власності дочку. Конфліктна ситуація переросла у з’ясування стосунків.

Старший син, захищаючи сестру, підняв руку на батька. Аби помститися старшому братові вінничанин наважився на злочин та замовив його вбивство. Ціна питання – 10 тисяч гривень. Виконавець – раніше судимий. Спочатку планувалося вбити усю родину старшого брата разом з дружиною та дочкою. «Помилували» та обмежились лише чоловіком.

Отримавши оперативну інформацію про підготовку замовного вбивства, поліцейські провели оперативну комбінацію та інсценували картину вбивства. У якості підтвердження передали замовнику фотографії закривавленого чоловіка. 22-річний вінничанин передав виконавцю аванс за вбивство рідного брата у розмірі 2 тисяч гривень. Ще 500 він заплатив за фотографії з місця злочину. Решту грошей мав передати пізніше.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, п. 11, ч. 2 ст. 115 КК України (готування до учинення умисного вбивства на замовлення)

.Епізод 2. Харків. Кримінальні розборки та розподіл сфер впливу. Зловмисники планували злочин майже три місяці та заздалегідь приєднали до автомобіля потерпілого пристрій для стеження. Ціна питання – 8 тисяч гривень. Під час замаху потерпілий отримав вогнепальні поранення грудної клітини та руки, був госпіталізований. Оперативники карного розшуку вилучили 2 автомата Калашникова, пістолет «ТТ» та набої до них. Вказану зброю та боєприпаси підозрювані закопали на пустирі, а неподалік залишили автомобіль, на якому спостерігали за потерпілим. Замовник та раніше судимі виконавці цього злочину – вихідці з Донецької області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України. Перевіряється інформація щодо причетності затриманих до інших тяжких та особливо тяжких злочинів, учинених на території Харківської та інших областей України.
Працюємо далі! Дякую хлопцям за роботу!

Слава Україні!

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...