Журналіст Олександр Невзоров закликав відстрілювати втікачів-терористів з Донбасу

До Росії докотилося відлуння війни

У Росії спостерігається різке зростання кількості злочинів за участю колишніх російських "добровольців" з Донбасу, при цьому втікачі бойовики влаштовують схрони зі зброєю прямо на території країни.

Про це в коментарі ЗМІ заявив відомий російський телеведучий і журналіст Олександр Невзоров, аовідомляють Патріоти України.

Він досить різко прокоментував погіршення криміногенної обстановки в Росії, збільшення обігу незареєстрованих « лівих стволів" і закликав банально відстрілювати втікачів терористів "ДНР" з Донбасу.

При цьому Невзоров зазначив, що Кремль припустився великої помилки, так як тривалий час прожив в патріотичному угарі й захваті від війни на Донбасі, проте тільки зараз прийшло важке усвідомлення трагічних наслідків для Росії відлуння цієї війни.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.