Журналістське розслідування: Куди їздять вранці київські бабусі

Багато пенсіонерів відчувають себе бадьорими і молодими, що не може не радувати.

Журналісти видання "В городе" з'ясували, куди їздять вранці київські бабусі і чому їх багато саме в годину пік, передають Патріоти України.

"Тут і метро, і трамвай, і тролейбуси, і маршрутки, а головне - дешевий ринок. Пізніше ми звернули увагу ще на одну визначну пам'ятку, яка магнітом притягує бабусь з величезними сумками і візками, - пункти прийому склотари", - кажуть журналісти.

Багатьом жителям столиці здається, що після 60 років людям потрібно виключно сидіти вдома і нікому не заважати. Але столичні бабусі вдома не сидять. "Хіба розживешся на нашу пенсію, ось і буду працювати, поки ноги ходять. Та й вдома сидіти нудно", - розповідає літня киянка Тамара Іванівна.

З тридцяти опитаних журналістами пенсіонерок, двадцять їхали саме на роботу. "Дві дами з візками здавали зібрані пляшки. Три йшли до лікаря і на процедури, одна прямувала в пенсійний фонд, інша в ЖЕК, а ще одна вийшла купити тортик, адже у її п'ятирічної онуки - день народження", - пише видання.

"Здам пляшки, а потім на базарчик, за картоплею", - прокоментувала свій ранковий "моціон" одна з киянок.

"І хоча в літньому віці наші бабусі і дідусі не можуть дозволити собі подорожувати по світу, як це роблять почесні закордонні громадяни, сміливо можемо відзначити, що вони у нас бадьорі, працьовиті і життєрадісні, незважаючи на маленьку пенсію і часті візити до лікаря", - резюмують журналісти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...